Handelsbetingelser

Betaling

Nordicgear.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen er blevet sendt.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Vi bruger en godkendt betalingsserver, som krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at dine informationer ikke kan aflæses.

Levering

Vi sender varer på alle hverdage med GLS. Fragtpris udregnes ved checkout.

Reklamationsret

Der ydes 2 års reklamationsret i henhold til dansk købelov. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikationsfejl.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader der er opstået ved forkert brug af produktet.

Vores adresse til returnering og reklamationer:

Humble IT ApS
Ved Klosteret 12 st. 2
2100 København Ø

Ved reklamation dækker vi returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion for et køb, skal vi have oplyst bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Der ydes 14 dages fuld returret på varer købt på Nordicgear.dk.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager varen fra os.

Returneringsomkostninger afholder du selv.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Send din meddelelsen om fortrydelse til mail på rma@nordicgear.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og vedlægge den i returforsendelsen. Den finder du her: Download returseddel.

Du kan downloade en pakkeseddel via dette link til din returforsendelse.

Varens stand når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. 

Kreditkort logoer